Lees voor

Johan Vlemmix reikt eerste Sint-Deelt-Uit speelgoedpakket uit

Op 29 november was er voor alle kinderen van onze Voedselbank een Sinterklaaspakket. Dit was verzorgd door de stichting Sint Deelt Uit die vorig jaar werd opgericht door Patrick van den Brink en Maarten van Kranenburg van Reclamestudio Lutim uit Zutphen.

Johan Vlemmix over de Voedselbank: “Ik heb goed te eten, maar ik ken ook mensen die het zoveel minder hebben. Zo kan ik toch mijn steentje bijdragen. Je zou denken dat het in Nederland niet nodig is, maar dat is het zeker wel. Ik vind dat ieder kind in Nederland een pakjesavond verdient”.

De actie Sint Deelt Uit is na het grote succes van vorig jaar dit jaar verder uitgebreid. “Als ondernemers willen we graag iets doen voor de maatschappij en daarom hebben we Sint Deelt Uit opgericht. We hebben zelf ook kinderen en met deze actie willen we gezinnen die het financieel moeilijk hebben een extra steuntje in de rug geven”, aldus organisator Patrick van den Brink.