Lees voor

Interview met Gonnie Bouwman

Als secretaris van het bestuur met onder andere de portefeuille ‘vrijwilligerszaken’ vervulde Gonnie Bouwman uit Gorssel 9 jaar lang een spilfunctie bij Voedselbank Zutphen. Ze geniet nu van haar pensioen.

Onze PR-afdeling interviewde Gonnie kort na haar afscheid van Voedselbank Zutphen.

In de video vertelt ze dat ze na een oproep in de Zutphense Koerier samen met haar man is gestart bij de broodploeg. Gonnie roemt de fijne sfeer en de gemotiveerde, altijd bereidwillige vrijwilligers en vertelt hoe ze het aantal voedselpakketten zag groeien van 3 à 4 naar ruim 200 per week. Gonnie is ervan overtuigd dat een grote groep mensen in Nederland niet hun eigen broek kan ophouden of hun zaakjes kunnen regelen en dat steun hard nodig is.

We plaatsen dit interview als eerbetoon aan Gonnie en als dank voor haar jarenlange tomeloze en energieke inzet. We zullen deze kleurrijke collega missen!

(Klik hier om het interview te bekijken. Het duurt zo’n 4 minuten.)