Corona-crisis: #StaySafeEnGeef aan Voedselbank Zutphen

Je kunt een donatie overmaken op rekeningnummer NL 91 INGB 0001 4689 99 t.n.v. Stichting Voedselbank Zutphen 'De Eetketen'.
Een moeilijke tijd is aangebroken voor iedereen, ook voor de voedselbank. De coronacrisis maakt het nog moeilijker voor de huidige klanten van de Voedselbanken die “tijdelijk” niet in hun eigen levensonderhoud kunnen voorzien. Ook merken we, in deze tijd van crisis, dat meer mensen onze hulp juist nu extra hard nodig hebben. En daar is geld voor nodig, veel geld.

Deze crisis vraagt veel van de vrijwilligers die de voedselbanken draaiende houden. Wij kunnen namelijk ons werk niet goed meer doen. Door de huidige omstandigheden is het moeilijker geworden om voedselpakketten te verstrekken aan onze klanten en hebben we jouw hulp heel hard nodig.

Jouw steun is heel hard nodig
Daarom vragen wij jou om te doneren, alle beetjes helpen.

We zijn blij met de vele sponsoren die ons met raad en daad ondersteunen in deze barre tijden.

Ook jouw hulp kunnen we goed gebruiken, want mensen helpen kost veel geld. Dat besteden we aan vrachtauto’s en bestelbusjes om eten in te vervoeren, benzine en diesel, huur voor gebouwen waarin we het voedsel opslaan en uitdelen. In deze crisistijd kopen we ook eten en waardebonnen.
 
Jouw donatie komt terecht bij mensen die dat nodig hebben. Wist je dat één op de twaalf kinderen iedere dag honger moet lijden?
Niemand bij de voedselbank wordt betaald.
We werken uitsluitend met vrijwilligers. Steun de voedselbank met een donatie!